torstai 9. helmikuuta 2012

Liikunnan riemua / Kuka minä olen?Muistatko kun lapsena liike oli leikkiä? Kaikki tuntui helpolta ja vaivattomalta. Sitä vain kipaistiin naapuriin ja sitten pyöräillen jalkapallokentälle tai ratsastamaan?
Tämä sama riemu, ilo ja leikkimielisyys voi löytyä uudelleen aikuisena kun annat sille mahdollisuuden.
Liikunnan tulee olla hauskaa jopa leikillistä, eikä väkinäistä pakertamista joskus jopa epärealististen tai tarpeettomien tavoitteiden eteen.
Työssäni painotan mielestäni tärkeitä liikunnan elementtejä: Hauskuus ja elämänläheisyys. Oli tavoitteenasi sitten kiivetä vuorelle tai siirtyä hissin käyttäjästä portaita kapuamaan, kehittyä omassa lajissasi tai pitää yksinkertaisesti huolta itsestäsi, autan Sinua löytämään riemun matkallasi kohti omia tavoitteitasi.
Tällä hetkellä työskentelen Lady Line Lauttasaaressa asiakaspalveluvastaavana ja kuntosaliohjaajana sekä lisäksi ohjaan sisäpyöräily-, lihaskunto- ja venyttelytunteja. Vapaa-ajallani harrastan kiipeilyä, ulkoilua sekä kahvittelua. Nautiskelu on myös tärkeä osa hyvinvointia! 
Valmistun keväällä 2012 Lady Traineriksi sekä FAF:n Personal Traineriksi. FAF (Fitness Academy of Finland) on Suomen johtava liikunta- ja hyvinvointialan koulutusorganisaatio.  Lady Trainer on Lady Line-hyvinvointikeskusketjun oma, naisten liikuttamiseen erikoistunut personal trainer-konsepti. Haluan jatkuvasti kehittyä ja mielestäni tämän työn suurin haaste ja nautinto onkin kohdata asiakas henkilökohtaisesti; Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja jokaisen asiakkaan kohdalla myös minä opin uutta ja kartutan omaa ammattitaitoani.


Voit varata minulle veloituksettman liikuntakartoitusajan sähköpostitse. Tapamisemme aikana tutustun Sinuun liikkujana ja voimme yhdessä suunnitella juuri Sinulle sopivan mittaisen valmennussuhteen; Oli tavoitteesi sitten saada kick startti uuteen lajiin tai isompi elämäntapasaneeraus. Minulla on vielä muutama asiakaspaikka vapaana kevääksi!

Iloja ja nautintoja toivottaen,
Lotta  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista päivää Sinulle!