sunnuntai 19. elokuuta 2012

Työviikko joka ei tuntunut työviikolta.

Palasin lomalta viikko sitten ja täysipäiväistä liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjyyttä on nyt viikko takana. 
OLO ON AIVAN HUIKEA! 

Viikkoni on sisältynyt hurjasti kaikkea kivaa. Asiakaspalvelua ja  jumppien ohjausta eri keskuksissa, koulutusta, asiakastapaamisia, uusia yhteistyökuvioita, hyviä fiiliksiä ja intoa.

Uusina tunteina syksyyni tulee kahvakuula- ja Fitness Pilates-tunnit Lady Line Hakaniemessä jossa vakkarituntini alkavat maanantai-iltaisin syyskuun alusta. Kävin  tuuraamassa alkuviikosta Hakaniemessä kahvakuula-tunnin, joka oli elämäni ensimmäinen laatuaan! Kahvakuulailu on minulle entuudestaan tutumpaa, mutta Fitness Pilates-koulutus on tulevana viikonloppuna, joten kerron tunnelmia uudesta lajista ensi kerralla. Tällä viikolla pidin myös teemaspinning-tunnin Lady Line Lauttasaaressa. Lady Spin Goes 90´s 75-minuuttinen spinning-tunti vei pyöräilijät räiskyvälle 90-luvulle ja pukeutuminen piti tietenkin olla teeman mukainen (ainakin ohjaajalla).

Näissä housuissa hiki tuli jo ennen treeniä!

Aloitan Fressi Espoonlahdessa Personal Trainerin työt ensi viikolla, joten tähän viikkoon sisältyi myös Fressin koulutus. Oli ihana tavata uusia ihmisiä, verkostoitua ja oppia uutta kokeneilta treinereiltä! Uudet haasteet odottavat siis myös Espoossa! 

Tietenkin ehdin tehdä myös asiakastapaamisia. Aloitan yhteisen projektin työnimellä "10 viikkoa, 10 kiloa" kollegani kanssa. Kollegani joka on nyt asiakkaani, hänen nimensä ja statuksensa jääköön vielä salaisuudeksi, toivoi tarkistusta liikunta- ja ruokailutottumuksiinsa sekä henkistä valmennusta. Tavoitteena on 10kg:n painonpudotus ennen liikunta-alan opintojen aloitusta lokakuun lopussa. Hän tulee kirjoittamaan blogia yhteisistä hetkistämme ja projektin etenemisestä, joten siitä aiheesta on luvassa lisää lähiaikoina! 

Torstai-iltana vietimme Lady Line Lauttasaaren työporukalla "roolinvaihtobileitä" koska siirryn toisiin tehtäviin Lady Linen asiakaspalveluvastaavan työstä. Iltaan sisältyi hyvän ruuan ja juoman lisäksi life coachingia jossa teimme työpäivän tunnekartat. Oma työpäiväni näyttää (ainakin tunnetasolla) tältä:

Virkeä aamu, jännitystä, yhteistä tekemistä, liikuntaa, värikkyyttä, energiaa ja myös rauhoittumista.
Lotan työpäivä.

Lisäksi MeNaiset Sport-lehdessä oli juttu liikuttajaprofiileista ja huco Sportista. Aihe josta myös itse kirjoitin aiemmin blogissani. Pidän huco Sportia niin hyvänä juttuna ja työkaluna että tarjoan kaikille asiakkailleni mahdollisuuden sekä liikuttaja- että ravintoprofiilin saamiselle. Myös maintsemani 10-projekti aloitettiin näiden profiilien kartoittamisella. Voit lukea minun ja muiden ammattilaisten näkemyksiä liikkujaprofiileista MeNaiset Sport-lehdestä numero 5 (julkaistu 15.8.2012).

Nyt kun kaikkea tätä kirjaa ylös, tuntuu että melkein pitäisi hengästyä kaikesta  tekemisen määrästä. Mutta minustapa ei edes tunnu siltä että tässä olisi työviikko takana! Miten voikaan olla niin että työ voi olla niin hauskaa ja antoisaa ettei se edes tunnu työltä! 

Mitähän hauskaa ja upeaa ensi viikko tuokaan tullessaan?

Lämpimiä ja aurinkoisia elokuun päiviä toivotellen,
Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista päivää Sinulle!